Sjekk denne lenken for bokrekkefølge: http://www.elizabethgeorgeonline.com/ Jeg synes hun var glimrende i flere år, nå virker hun etter min mening utskrevet. Mine personlige favoritter er "Deception on his mind" og "In the presence of the enemy".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tusen takk for linken. Den skal sjekkes ut!:) Ja, det er vel slik med fleste forfattere, i hvert fall de som publiserer bøker ofte, blir noe oppbrukt og gjentar seg selv oppgjennom årene. At mange skrev bedre før i tiden. Gjennom ungdommen var jeg besatt av å lese av mannlige forfattere, for jeg syntes de hadde mest tæl og skrev på en rå måte og leste ikke så mye av kvinnelige forfattere. Men nå som jeg har blitt eldre, sier jeg: Ja takk, begge deler. Har begynt å lese av flere kvinnelige forfattere og de jeg har tenkt å sjekke ut mer av er Elizabeth George, Nora Roberts,Mary Higgins Clark og Lisa Jackson bare for å nevne noen. Litt lettbent og koselig krim for å beskrive det. For av og til er det deilig å lese lett underholdning/krim også mellom alle de mursteiene som gis ut i dag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv Donna Leon og Sara Paretsky! (Regner med at du allerede har P.D.James på lista di!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Har lest en bok av P.D. James "Det svarte tårnet", den var så som så, men har likevel tenkt å lese flere bøker av henne for det. Elsker gammeldags, engelsk krim! Donna Leon og Sara Paretsky har jeg aldri hørt om, men nå ble jeg nysgjerrig. Elsker å lese av forfattere som er ukjent fo meg og prøve noe nytt. Det er spennende! Så tusen takk for fine tips, Marit:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila