Endelig ferdig! Og det er beste oppsummeringen jeg kan komme med. Der de forrige bøkene i denne serien i det minste fungerte greit som sengelektyre, var denne bare irriterende og treg. I grunn burde jeg vel bare være fornøyd med ikke å ønske meg neste bok i serien - det betyr tid frigjort til andre bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Har det helt likt som deg. Ble dødsskuffet over hvordan seriens kvalitet bare stupte for hver bok jeg leste i denne serien. Håper jeg får en litt mer "OMG!" opplevelse av den neste boka, selv om jeg tviler...

De 3 første var bra, men resten? Ehh: Nei. Tror forfatteren har gapt over en større handling enn hun kan få ned på papiret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns bøkene bare blir dårligere og dårligere. Jeg syns de startet bra, men nå er bøkene bare kjedelige. Orket ikke lese den ut, det skjer ingenting uansett. Jeg føler også at jeg burde lese ut serien siden jeg har kommet så langt, men det tror jeg ikke jeg orker!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold