Jeg husker ikke helt rekkefølgen på bøkene, men om du søker på Elizabeth George her i søkefeltet, får du opp hele lista, med de norske oversettelsene først. Der står årstall for når de er utgitt på norsk, så du får iallfall en viss peiling på hvilke som er eldst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jepp, takker for svar. Får sjekke ut nærmere på Wikipedia. Der er det ofte blibliografi på forfattere;) Alltid greit å begynne med begynnelsen når man skal lese noe, men nå er det så mange politiserier at det er litt forvirrende å finne ut om hvilken bok i rekken de har nettopp gitt ut;) Så jeg får se litt på bibliografilisten:) Vet at det er Mørkets gjerninger som er den første boka. Tone skrev det lenger ned i tråden, men skal se hvor mange bøker som finnes alt i alt om Lynley og Havers. Har lenge tenkt å lese mer av Elizabeth George, og se om jeg finner de første bøkene i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje Sivertsen