Mankell-inspirert krim, der MOTIVET er viktigere enn hvem. Ønsker du ei ren krimbok, bygd opp etter Christie, vil du nok bli skuffa, men det ble virkelig ikke jeg.

Denne boka fikk meg virkelig til å tenke; på pedofili, på menneskenes natur og på hvordan jeg ville reagert. Vi får forståelse for at dette er vanskelig, og at her er det faktisk ingen vinnere uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hej Christine

Jeg læser sjældent krimier, idet jeg foretrækker mere klassisk litteratur, men din bemærkning om at min (og min søsters) bog var Mankell-inspirert fik mig til at gå på biblioteket og låne et par Mankell-krimier. Og det var en god læseoplevelse. Han skriver enormt godt, og har sikre og spændende plots - lige til at blive misundelig af :)

Venlig hilsen Søren Hammer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei

Jeg synes ikke du trenger bli misunnelig på Mankell, for jeg synes du/deres bok hadde et mer komplekst innhold. Mankell har mer rett/galt og svart/hvitt, og selv om morderen har en god grunn til å utføre handlingene, har jeg aldri kjent så stor forståelse for morderne før. På en måte ønsker jeg ikke at de blir tatt, og jeg blir revet med i ønsket mellom forståelse for at straff skal utføres av staten, mens behovet for hevn når det er snakk om overgrep mot barn er meget forståelig.

Har dere skrevet mer?

Vennlig hilsen Christine Meisterlin

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Christine, jeg har akkurat lest to av bøkene til Lotte og Søren Hammer på dansk og i Danmark - morsomt at Søren selv gir lyd, forresten! Jeg begynte med den siste som heter "Ensomme hjerters klub" og den likte jeg svært godt. God driv, parallelle historier, spennende og logisk. Anbefales! Så er det en til som heter "Alting har sin pris" som jeg ikke har fått tak på ennå. God lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.