Barnas bibel fikk jeg i gave av bestemor og bestefar da jeg var lita. Hvor lita husker jeg ikke, men jeg var neppe gamle jenta. Da som nå leste jeg det meste, og barnebibelen ble slukt den også. Historiene kjente jeg jo igjen fra bygdas søndagsskole og kristendomsundervisningen i barneskolen, og at den var illustrert med tegninger gjorde jo historiene enda mer spennende. Såvidt jeg kan huske var språket greit tilpasset, og den ble lest utallige ganger til den ble slitt i kantene. Noen pennekluss og matflekker satte også merker i tidens løp.

Nå i kveld fant jeg den igjen i en bokhylle på pikerommet. Barnetroen har jeg ikke lengre, den forsvant da jeg vokste opp, men likevel er det fortsatt en kjær bok for meg. Jeg husker lesegleden og de mange timene jeg satt med den, og jeg er glad for at jeg har den som minne etter et kjært besteforeldrepar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde ikke den du har laget debatt om her. Men jeg hadde to forskjellige barnebibler da jeg var lita. Og jeg elsket de. Jeg leste de om og om igjen flere ganger husker jeg. Har lenge lurt på hvorfor jeg ikke tok vare på de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg hadde også en bok med bibelfortellinger da jeg var liten. Leste en del i den, den hadde så fine bilder, men nå klarer jeg ikke for alt i verden å komme på hva den het :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund Ådnøy