Tar også i mot forslag i samme sjanger med snakkende dyr, trylleformler, det gode mot det onde,krigere,redde jorden osv (alt mulig) ...tar i mot forslag både når det gjelder voksen og ungdomsbøker. Det har heller ikke noe å si om det er på norsk eller engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva med Star Trek bøker? Boka 'Uhura's song' av Janet Kagan har en rase av kattemennesker, og i 'First Fronteer' av Diane Carey har dinosaurene utviklet seg til den dominerende rasen på jorden da asteroiden som sto for utryddelsen traff aldri jorda. Husker også at jeg var hekta på He-Man da vi fikk Sky Channel på 80 tallet, og har sett enkelte av Lost in Space episoder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for spennende tips. Det skal sjekkes ut. Ja, Sky Channel var tider det. Det var vel den kanalen jeg så mest på da den eksisterte:)Husker svært et program som het DJ Cat Show. En katt med skinnjakke som spilte musikk. Morsomt, og andre programmer jeg fulgte med på. Hvor ble Sky Channel av???? Takker igjen for alle bokforslagene dine. De skal noteres:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen