Ja, for det kan vel tenkes at dere snakker om bøker i flere kanaler enn bokelskere.no?

Her er jeg på Twitter - http://www.twitter.com/StigVoll :-)

Og hvor er du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Her er jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sverger nok til Facebook jeg! Bokelskere er jo der også-og det er bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er på Twitter-http:/www.twitter.com/Bente30 Minner samtidig om at også Bokelskere er på Twitter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke på twitter, men var nå innom og tittet for å se hvordan det så ut der, - og skjønte forsåvidt ikke helt hvordan det funker.

MEN, jeg så på din side at det var en som ikke skjønte hvorfor han hadde bet(ennelse?) i venstre arm, når det var høyre han brukte. Og da kan jeg bare fortelle at jeg en periode hadde veldig vondt i venstre overarm og skjønte ikke hvorfor, helt til sønnen min kom med forklaringen: Det er ikke noe rart det, tenk hvordan du sitter og holder boken når du leser! Og helt riktig, jeg holdt den vanligvis i venstre hånd, og jeg kjente at det var akkurat det grepet som var særlig vondt, - statisk belastning. Så jeg er den eneste jeg vet om som har fått "yrkesskade" av å sitte i sofakroken å lese bøker! :-)) Nå legger jeg den helst på en pute på fanget;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å hjelp! Akkurat! Er også i perioder plaget med venstre overarm.Har aldri tenkt over at det er boklidenskapen som er grunnen.Bruker også venstre arm når jeg holder boka. Takk for at mysteriet er oppklart-for det MÅ jo være grunnen.Pute på meg også heretter!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker for opplysningen om hva smerte/bet. i venstre arm kunne komme av - det var nemlig jeg som spurte om dette til en av mine følgere på Twitter! Tror du og sønnen din har rett, for jeg holder også ofte boka jeg leser med venstre arm uten å tenke over det (samtidig som jeg drikker kaffe med høyre arm)! Så nå tar jeg tipset ditt til etter-retning og begynner med pute på fanget jeg også! Vedr. det du sa om at Twitter virker vanskelig å finne ut av så syntes jeg også det i begynnelsen før jeg "kom inn i det"- men jeg kan love at det ikke er vanskelig. Hvis du er interessert kan jeg opplyse om at Elin Ørjaseter har et lite begynnerkurs på You Tube!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, - men det spørs om jeg har tid til å være på Twitter også! Jeg skal jo gjerne lese litt også;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, men er daglig innom facebook for å se om "vennene" mine har sagt noe interessant:)Bokelskere.no er også på fb, men der er jeg sjelden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er verken på twitter eller facebook jeg, kun på Bokelskere og det holder i lange baner for meg. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Frode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanne