Fjells mer ukjente debutbok (sammenlignet med "Tysteren"), og jeg må si meg enig med deg i at det er en ellevill beretning om en ytterst kvinnesentrert og selvopptatt ung mann, og hans erobringer i løpet av den uken man følger ham (kapitlene er delt inn i ukens dager).

Men på tross av at boken er både ensporet og strengt tatt overfladisk, byr den på en viss sjarme, som for eksempel en bok som "Lesbisk nigger" (forøvrig en like ensporet sexfiksert bok) totalt mangler. Avslutningsivis vil jeg løfte frem et siste positivt aspekt, nemlig bokens omfang; den er både kort og lettlest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Syns det var en artig bok.. Flira en del for meg sjøl.. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten Granheim