Ser at det er mye kritikk her av den boka, og ganske mye av den er negativ. Har noen tenkt på om det faktisk var ideen til forfatteren? Skrive noe leseren tror en har teke på (vet hva om er en sannssynlig, for det har skjedd tusen ganger før)men så forandre forfatteren slutten slik at leseren blir fulltendig overrasket. For det var vel ingen som forventet en slik slutt på en sånn type bok?

Hadde Egeland skrevet den med samme mal som de to andre i serien, ville kritikken ha vært noe som at han ikke er nytenkende nok (tror jeg).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig med du! Elsker overraskelser og sjangerbrudd :-)Likte bok kjempegodt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes avslutningen var helt grei i den sammenhengen. Det har jo lenge surret ideer om at pyramidene ble laget av utenomjordiske og de mye omtalte nazca-linjene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AxelinaPiippokattaVariosaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgSynnøve H HoelGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliTheaAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanne