Har vel snart lest alle bøkene til Nesbø. Rødstrupe er min absolutte favoritt. Her holder han på spenningen og tilslører løsningen helt til slutten. Hopper også elegant mellom annen verdenskrig og nåtid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Veldig enig. Og tenk den hadde jeg stående i bokhylla i mange år før jeg leste den. Fikk den sikkert i gave lenge før jeg begynt å lese Nesbø. Nå har jeg lest omtrent rubbel og bit. Mangler den siste Doktor Proktor, men skal lese den for min datter i løpet av vinteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min bok sto i hylla siden 2001, og jeg leste den ikke før i desember 2010, til tross for mange anbefalinger og at jeg liker det jeg har lest av Nesbø. Spennende bok. Enig med Thor Solbergs vurdering av boken. Håper du også lytter til "Og derr! var sommeren i gang" av Jo Nesbø. Det er en godbit som vistnok ble sendt i reiseradioen for noen år tilbake. Full av stemning og sommerfølelse som jeg hører om igjen hver sommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg som trodde jeg visste det meste om Nesbø men her fikk jeg et tips og en spennende nyhet, "Og derr var sommeren i gang", håper bare den er å få tak i da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den har jeg ikke hørt om. Multikunstneren Jo Nesbø får til det meste:) Har stor sans for mannen og det han produserer. Liker også musikken, den er standard på lange bilturer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Bodde på SAS-hotellet etter at jeg leste den. Fascinerende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge