Hmm.. begynner å nærme meg et elsk-hat forhold til WOT nå. MÅ jo bare lese, men irriterer meg grenseløst over hvordan Brandon Sanderson drar det så innmari ut... Bare kom med The Last Battle og bli ferdig med det, nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i at handlingen blir dratt litt for mye ut her og der, synes de siste tre, fire bøkene har vært litt for langtekkelige og ikke levd helt opp til de tidligere bøkene. "Towers of Midnight" derimot ble jeg utrolig imponert av! Flere steder ble jeg faktisk veldig rørt (noe som ikke har hendt meg med denne serien før), og jeg synes alle karakterene har utviklet seg og fått enda mere dybde enn før og er lettere å sympatisere med enn i de siste bøkene. Uten å si for mye tenker jeg spesielt på Rand og Aviendha.

I "The Gathering Storm" var det steder jeg ikke trodde helt på karakterene og handlingen, men synes "Towers of Midnight" virkelig har funnet tilbake til de tidligere bøkene! Nå er jeg ferdig og dette er første gang jeg faktisk må vente på at neste bok skal komme ut... Noe som forhåpentligvis ikk er så altfor lenge til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken