Denne serien om Sword of the Truth er veldig bra skrevet. Mange mener kanskje at den er litt klisje fordi den har litt romantikk inniblandt, men jeg mener at det passer i denne serien fordi det er preget av masse folelser. En utrolig god serie som jeg vil anbefale paa det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kjempe bra serie, tar kanskje litt tid å komme inn i handlingen, men når man har det blir man hekta. Jeg anbefaler denne serien på det sterkeste, tipser også om å se på tv-serien som er laget til den, den følger nesten ikke boka, men serien er veldig søt for det. Serien heter Legend of the Seeker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes ikke tv-serien ytte bøkene rettferdighet i det hele tatt. Med så tynn tilknytning til bøkene er jeg nesten overrasket over at de fikk bruke navnet og karakterene. Virker som de bare tok et løst opplegg ut fra noen av bøkene og snekret det sammen - stusslige greier. Likte ikke helt de som spilte heller, ble veldig feil. Bøkene gruser serien big time, orket ikke mer enn ca tre episoder av serien. Bøkene derimot kan leses om og om igjen (selv om jeg som vanlig liker de første best..)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er ikke så rart når de ikke tar med forfatteren om tv serien. Noe Terry Goodkind sa om den:

I want you all to understand that ABC studios chose not to consult me
on actors, scripts, or any other aspect of the show. I have had no
input whatsoever on the TV series, so I am the wrong person to write
to or complain about the show. If you wish to make comments, positive
or negative, please direct them to Disney/ABC. For my part, I trust in
Sam Raimi and Rob Tapert to at some point be able to exert their
immense creative talent and do a great job at bringing to life the
characters we all love.

wikipedia

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann Milje