Elsker denne boken, og gleeeeder meg til å se denne .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette syntes jeg var en oppskrytt bok og forfatter. Hadde lest så mye positivt om Murakami så jeg hadde store forventninger til denne boken, men for meg var det ingen stor leseopplevelse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå lurer jeg veldig på om du har sett filmen? Jeg var på kino og så den i dag, hadde ikke lest boka først, det burde jeg kanskje ha gjort? Filmen ble en temmelig stor nedtur, det var fin fotografering, vakre landskap og fine skuespillerprestasjoner, men så uendelig lang og kjedelig. Jeg har lest "Kafka på stranden" og er snart ferdig med "Trekkoppfuglen" av samme forfatter og syns begge var veldig bra, favorittbøker. Derfor lurer jeg på om boka "Norwegian wood" er svært annerledes enn filmen? Hva sier dere som har lest boka, og så har sett filmen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg elsket filmen også. (Og den er veldig tro mot boka, noe som den har fått både positiv og negativ kritikk for, så vidt jeg har fått med meg.) Det ble av den type opplevelse: ståpels, hjertet hamrer, hjertet brister, tårer og bare en deilig følelse av at å sitte her i denne kinosalen, det kan jeg gjøre i enda lenger tid!
Men den opplevelsen der ser det ikke ut til at jeg delte med mange.
Venninna mi som syntes boka var ganske fin, syntes også filmen var ganske fin. Hun som ikke hadde lest boka og hun som hadde gitt opp boka i første halvdel, syntes filmen var drittkjedelig og satt heller og tenkte på hvor sultne de var, hvor vonde setene var, hvor mye er egentlig klokka osv osv.
...Virkelig ingen andre som likte den???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde begynt på boka, ca. halvveis. Men den ble liggende litt. Og da filmen kom, gikk jeg og så den og elsket den! Men da gadd jeg ikke lese boka etterpå. Men jeg liker den fine, rolige stemningen hos Murakami. Her er det vel ikke spenning og action vi venter oss! Da kan det nok bli litt langtekkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett filmen, men kan se for meg at som film blir dette litt stillestående? Som bok synes jeg den hadde god nok driv. Og når det gjelder boka Norwegian Wood, så likte jeg den egentlig vel så godt som Kafta på stranden (de to Muakamibøkene jeg har lest så langt). Kafta på stranden tok veldig av da, i alle mulige retninger (her så jeg filmmanus hele veien), mens Norwegian wood hadde mer realisme (mye sære folk, merkelige relasjoner, situasjoner, steder osv her også, men uten at absolutt "alt" kunne skje, som i Kafka...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

du må lese boken sier bare jeg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka godt, men filmen var som du sier en stor skuffelse. Vanligvis har jeg ikke noe i mot langsomme filmer (snarere foretrekker jeg dem ofte framfor de brautende). Men her var det litt for mange innholdsløse scener som ble trukket ut til det plagsomme. Jeg følte at filmens stil ikke passet til bokas tone. Substansen forsvant i det regissøren vektla å dvele ved noe og hoppe raskt over annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliemgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsa