For en nedtur.Men ærlig talt, hva er vitsen med å utgi dette? En kjapp sammenrablet roman, hverken spennende eller bra skrevet. Läckberg må skjerpe seg, det bør forlaget også. Glad jeg ikke har betalt penger for denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ah...? Fikk den til jul, jeg, og skjønner jeg skal være glad jeg ikke har betalt den! Men må vel lese den likevel - er jo ikke så mange sidene å pløye gjennom :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må ikke miste lysten på å lese den, den er ikke så dårlig. Men hennes forrige var spennende og intens at det blir en nedtur med denne oppfølgeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, Torunn - jeg skal nok lese den. Skal begynne på Havfruen snart, og leser kanskje Snøstorm og mandelduft først. Er stor fan av Läckberg etter de første bøkene ihvertfall. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om det har noen betydning jeg, men jeg har forsøkt å lese Läckberg-bøkene i kronologisk rekkefølge, slik de kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg gjort hittil også. Bokhandleren klarte imidlertid å lure meg til å lese Predikanten før Isprinsessen, de sa at Predikanten var den første boka hennes. Snøstorm og mandelduft er vel en frittstående bok, tror jeg - altså ikke i serien om Erica Falck.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint du sir det...jeg har den i lyd. Synes det er kjekt å veksle med litt Läckberg innimellom annet mer "seriøst", hun er "småkoselig" å lytte til. (Selv om det er "krim")

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koser meg også med Läckberg til vanlig selv om dette ikke er stor litteratur. Men som du sier, det er det fin avkobling. Men denne boken bare irriterte meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg