Jeg avbrøt denne boka etter vel 70 sider. Fikk ikke noe særlig ut av den.. Hele veien sammenligna jeg den med Idas Dans, noe som sikkert var feil, men jeg gikk ikke videre med det størte inntrykket. Kanskje en annen gang..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå er jo Idas dans og Sammen til verdens ende to vidt forskjellige bøker. Ida sa aldri noe i boken om sykdommen, det var kun moren. Her var jo Tone med å skrev og visste at det ville bli en bok til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja sånn sett er de jo forskjellige. Men jeg likte ikke måten Tone skreiv på, det blei for ærlig på en måte eller noe. Likte den "mystiske" måten Idas mor skreiv på, uten å ha innsikt i noe annet enn hva hun så og følte via Ida.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen