Det grusomme livet under Pol Pot og Røde Kmer er levende beskrevet uten å gå i detaljer. Dessverre får vi ikke innblikk i selve menneskenes tanker og meninger slik en kunne ønske. I så henseende er boken noe "overfladisk", men likevel fullt lesbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Med så sterke opplevelser/ handling synes jeg ikke det er nødvendig å skildre menneskenes tanker. Det er vel den eneste måten å skrive på om man ønsker å skrive en sann historie. Hvis ikke ville det nok blitt mer en roman enn en biografi. Det er klart at dersom Sivun Pen hadde ønsket det kunne vi fått mer innblikk i hans tanker, men det er kanskje måte på hvor mye han vil utlevere seg. En overfladisk bok er det hvertfall langt i fra, mener jeg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandBjørg Marit TinholtSynnøve H HoelAmanda ASiv RønstadMarit MogstadRandiABenedikteLilleviDolly DuckReadninggirl30Gunn DuaasHanne Kvernmo RyePiippokattaTone HJulie StensethRonnyHelena EHarald KPer Åge SerigstadFrank Rosendahl SlettebakkenCarine OlsrødAvaMarit AamdalHilde VrangsagenKaren PatriciaHilde Merete GjessingKetilSynneSiv ÅrdalConnieNtotheaEster STor Arne DahlIngeborg GgretemorNorahRune U. FurbergAnne-Stine Ruud Husevåg