Det grusomme livet under Pol Pot og Røde Kmer er levende beskrevet uten å gå i detaljer. Dessverre får vi ikke innblikk i selve menneskenes tanker og meninger slik en kunne ønske. I så henseende er boken noe "overfladisk", men likevel fullt lesbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Med så sterke opplevelser/ handling synes jeg ikke det er nødvendig å skildre menneskenes tanker. Det er vel den eneste måten å skrive på om man ønsker å skrive en sann historie. Hvis ikke ville det nok blitt mer en roman enn en biografi. Det er klart at dersom Sivun Pen hadde ønsket det kunne vi fått mer innblikk i hans tanker, men det er kanskje måte på hvor mye han vil utlevere seg. En overfladisk bok er det hvertfall langt i fra, mener jeg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen