Hei og vel møtt et stykke inne i det nye året!

Jeg ser det er langt over 9000 bokelskere på dette nettstedet, og jeg kjenner slett ikke alle ;-) Derfor lurer jeg på om det er flere enn meg som er bokhandler av yrke her inne.

Selv har jeg nettopp startet på Tanum Oslo Lufthavn, med innkjøpsansvar for litteratur innen politikk, debatt og historie :-)

Hva med dere (og hvorfor valgte dere yrket)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg jobber i Bok & Bladmagasinet, en bruktbokhandel i Sarpsborg. Har gått og byttet siden den startet for 34 år siden, og begynte siden å jobbe der fordi jeg liker å lese. Hvis jeg ser en bok jeg har lyst til å lese er det bare å ta den med seg hjem, hvis det ikke er noe helt nytt, spesielt eller noe jeg samler på, da betaler jeg for boka/albumet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! Her er det bokhandlere i fleng! Samt forfattere, har det vist seg... Joda - dette er stedet for oss som synes at livet ville vært uutholdelig uten at veggene var tapetsert med bøker. Selv jobber jeg som butikksjef hos Sandnes Libris, og debuterte med boka "Tvillinger" i fjor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11