Jeg vil ikke si boken er dårlig, for det er den ikke. Boken var spennende, og det var alltid småting som hendte, som man ikke kan gå glipp av for å få med seg boken. Høydepunktene er pirrende gode!

Historien er god, og alt var godt detaljert, noe som gjorde det hele mer interessant.

Det jeg mener er negativt med boken var tankegangen til forfatteren, som var lik min. Hver gang jeg konkluderte meg et svar om hva som kom til å skje videre hendte. Ble også litt frustrert over Birgitta Roslin til tider, men dette kan hende bare er meg.

Alt i alt synes jeg boken bør leses:]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig i mye av det du skriver her. Jeg likte boka kjempe godt, særlig første halvdel, da kunne jeg ikke legge den fra meg. I siste halvdel ble det for mye politikk blandet med fiksjon, for min del. Dessuten så syns jeg det var endel løse tråder som en ikke fikk noen forklaring på. Hva med det røde båndet i skogen for eksempel! Hvorfor lå det der, hva var meningen med det?

Men anbefaler dette som en spennende og interessant bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et rødt bånd har noe med yang å gjøre om jeg ikke tar feil, det skal hjelpe ved menneskelige stridigheter. Jeg tror han kan ha bundet det rundt sverdet sitt, så har det falt av. For i kina Hadde han(om det var samme person) stått med et rødt bånd i hånden, selv om det sikkert er flere som "bruker" det.

Boka hadde "lette" tråder synes jeg, boka hadde jo passet ypperlig for ungdommer, de som vil ha små hint og svar hele tiden ;]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil