Det er ikke mulig å "mene" noe om denne boka. Enten så har du tatt hallusinogene droger, og vet hva det her handler om, eller så har du det ikke, og synes det meste her virker tøvete. Men for oss som har; ha-ha.. her finnes det altsammen, sammenhengene, dørene, magien i ord, røyk, dyrenes sjelsliv, jordlivets transparens, og mye, mye mer. En skatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Psilocybin. Fleinsopp på norsk. Hva jeg fant er ikke så lett å vite. Noe fant jeg og noe fant meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du har selvsagt et poeng. Man behøver sikkert ikke å ha vært hallusinert for å ha utbytte av bøkene. De er godt skrevet og inneholder som du sier "indiansk visdom". Men dersom man vil forstå hvordan magisk tenkning fungerer, hvordan magien så og si omslutter verden til ingenting kun er det det er, da er det nok en fordel å ha vært på trip. Det er denne inneforståttheten som ofte skaper en avgrunn mellom naturfolk og oss såkalte siviliserte mennesker. Vi befolker ikke samme verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg