Jeg har også mine i en notat bok, startet i 1999, mest fordi jeg ergret meg på spørreundersøkelser hvor max lest bøker på et år var 20 bøker og synes det hørtes veldig lite ut. Har lagt til de jeg kunne finne her og de jeg etterhvert husket fra barndommen, enten på andres lister eller nevnt i diskusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slik sett er notatbøker kjekt å ha, ellers vile jeg ha glemt mange bøker jeg har lest. Har skikkelig kortidsminne:) Også er det jo morsomt å bla tilbake og se hva slags bøker man har lest oppgjennom årene. Angrer meg litt for at jeg ikke startet med det tidligere. Begynte ikke å skrive opp bøkene før i 2006. Men, men, heldigvis husket jeg bøker fra barndommen som et kjært minne. Bøker som ble lest høyt for meg og som jeg leste selv da jeg lærte å lese. Men i det senere årene har jeg nå lest en del enn før så da er det kjekt å notere en slags leselogg. Det er en gøy oversikt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen