Å fy så kjedelig og arty farty denne boka var. Carl Frode Tiller går langt utenpå Herr Knaus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Er i grunnen litt enig. Språket i boka er i grunnen bra, og at Knausgård kan skrive er sikkert,men synest det ble lite interessant for min del. Det er nok mange bøker jeg heller vil bruke tid på enn disse bøkene.Må si at jeg kjedet meg og sluttet av etter 200-300 sider i bind 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og med fare for å virke litt frekk nå; jeg synes vel det er enda mer kjedelig å lese en "anmeldelse" som ikke sier noen verdens ting om en bok...

For øvrig er det "ørten" ulike tråder ad Min Kamp, - som for øvrig til nå består av 5 bind, - som alle kan anmeldes hver for seg da de etter min mening varierer i kvalitet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Slik jeg leser det, sier jeg at boka både er kjedelig og arty farty, og stort mer enn det hadde jeg vel ikke å si om den boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg starter så smått nå , med Herr Knausgård , sin første bok, og jeg stiller med åpne kort. Skal la alle fordommer , forhånsdømmelser ( både positive og negative ), ligge. Så vil også jeg ha en mening, gleder meg jeg. Men uansett , må det da være spennende for selveste forfatteren at leserne mener så mye , og at han klarer å få folk så engasjert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lurt på om jeg skulle kaste meg på en av Knausgård-diskusjonene. Jeg står her: Sist jul kjøpte jeg de tre første, slukte den første og følte virkelig at jeg leste en stor forfatter, men nå leser jeg litt innimellom av bind 2 og kommer ingen vei. Han har vært mye full i Stockholm og jeg har tapt tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha, javel . skriver han så detajert om hvahan foretar seg selv. ? Jeg kommer liksom ikke i gang med boka jeg. Men i dag har jeg fri fra jobb , og etter husvask . skal jeg kose meg på sofaen med ei bok. Da ligger Knausgårds bok fremme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bind to er litt langdrygt. Hold ut, det betaler seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for rådet. Jeg fortsetter nå i 2011!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tydelegvis delte meiningar om desse bøkene. Eg likte bok 2 aller best. Rangering: 2, 1, 5, 4, 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig. Min rangering: 2,5,1,4,3. Litt usikker på 1 og 4 - da jeg synes første del av 1 er litt hørt-det-før forutsigelig. Del2 er derimot strålende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag