Underholdende bok som er mer komisk enn skremmende:)Jeg fikk en litt Monty Python følelse over denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Leste den tidligere i juli, og er enig. Det hadde vært artig å se en britisk, humoristisk dramatisering av dette, hehe.

Ingen gjenlesningskandidat for meg (ikke som jeg kan se for meg i alle fall), men ikke bortkastet lesetid heller. Horace Walpole regnes jo som gotikkens far, og det var interessant å oppdage og gjenkjenne mange av de trekkene som man i dag forbinder med den gotiske sjangeren. Og så er det alltid greit å kunne sette noe nytt inn i den litterære referanse-bokhyllen oppe i hodet... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, selv om boka ikke var helt det store, så var det jo verdt å få med seg. Det er alltid kjekt å lese noe av noen som startet en annen sjanger for mange hundre år siden og se på forandringene. Så det var absolutt ikke bortkastet. Med i og med at det var en bok som var gotisk og handlet om hjemsøking, så må jeg ærlig innrømme at det var mer komisk enn skremmende. Og å se det som en britisk, humoristisk dramatisering hadde vært noe:) Da ser jeg for meg Rowan Atkinson, Hugh Laurie (han som spiller House. Han og Atkinson har spilt sammen før i tiden), og andre britiske komikere. Hadde også vært morsomt om Graham Norton (han som har sitt eget talkshow) med i stykket. Det hadde jo vært spennende å se en moderne fremstilling fra boka og britisk humor syns i alle fall jeg er artig:) Britiske komikere er så kvikke og rappkjefta.Snakker rett fra levra og det elsker jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas