Hvis du har en Kindle, kjøper du alltid bøker hos amazon. Du kan overføre e-bøker til Kindle som er kjøpt andre steder hvis det er bøker uten såkalt DRM, som står for kopibeskyttelse. Men de norske e-bøkene kommer i utgangspunktet til å være vanskelige å lese på Kindle. Og veldig mange e-bøker som selges andre steder.

Som Karina skriver - det eneste stedet du kan kjøpe nye Kindle, er på amazon. De kommer utrolig fort når du handler - jeg har en jeg også - men bruker de andre brettene mer.

Det jeg mente med at datatrafikken er gratis: Du vet at når du bruker en mobiltelefon, så koster det penger å snakke. Hvis du har en Kindle og kjøper en e-bok som du laster ned til brettet, så skulle du egentlig betale for datatrafikken i tillegg til det boka koster. Men det slipper du. Fordelen er at det er veldig lett å kjøpe e-bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må presisere at det ikke BARE er Amazon som selger bøker i kindle-format (.mobi), jeg har blant annet handlet fra Webscriptions (som tilbyr å eposte boka direkte til kindle-adressen, siden man ikke kan handle like "direkte" som når man handler fra amazon).

I tillegg går det faktisk helt greit å lese bøker i PDF-format, skjønt da har man ikke samme kontroll over fontstørrelsen mens man leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli Hagelund