Tusen takk for kjempe bra svar :) Er selv helt på bar bunn.. Så dette hjalp :) Fin oversikt.

Tenker den nok skal brukes til og lese engelsk hovedsagelig.. Fandt nemlig på amazon at det var masse billig bøker i det format der. Så var egentlig derfor jeg tenkte Kindle. For skjønner det som om det er kun kindle som kan bruke de versjonene på.. Eller??

Men så lenge det ikke er bøker med bilder. Så er svart hvitt vel egentlig best :S Men er jo vanskelig og si. Når man ikke har sett forskjellen. Men kanskje jeg skal vente og se hva som skjer når Libris får det :) For det ligger en Libris i den byen jeg ska bo i :D

Men syntes tilgjengjeld at når de kommer opp og koster nesten 2000 og over. Så er det mye penger.. Men tenker også. At kanskje det er noe man skal ta i betragtning som en invistering. Hvis de holder bedre osv.

Men til de almindelig e-book som du forteller om. Hvor kan man da kjøpe bøker. Kan man bruke amazon osv. Nå skreiv du at i Kindle var det med i bokas pris. Vil det si når du går inn og søker ette en bok så koster det ikke noe.. eller.. Det er liksom bare prisen på boka. eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du har en Kindle, kjøper du alltid bøker hos amazon. Du kan overføre e-bøker til Kindle som er kjøpt andre steder hvis det er bøker uten såkalt DRM, som står for kopibeskyttelse. Men de norske e-bøkene kommer i utgangspunktet til å være vanskelige å lese på Kindle. Og veldig mange e-bøker som selges andre steder.

Som Karina skriver - det eneste stedet du kan kjøpe nye Kindle, er på amazon. De kommer utrolig fort når du handler - jeg har en jeg også - men bruker de andre brettene mer.

Det jeg mente med at datatrafikken er gratis: Du vet at når du bruker en mobiltelefon, så koster det penger å snakke. Hvis du har en Kindle og kjøper en e-bok som du laster ned til brettet, så skulle du egentlig betale for datatrafikken i tillegg til det boka koster. Men det slipper du. Fordelen er at det er veldig lett å kjøpe e-bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må presisere at det ikke BARE er Amazon som selger bøker i kindle-format (.mobi), jeg har blant annet handlet fra Webscriptions (som tilbyr å eposte boka direkte til kindle-adressen, siden man ikke kan handle like "direkte" som når man handler fra amazon).

I tillegg går det faktisk helt greit å lese bøker i PDF-format, skjønt da har man ikke samme kontroll over fontstørrelsen mens man leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKirsten LundAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG L