Denne boka var så herlig, og ikke minst så kan det skje i virkeligheten, og det kansje skjer i virkeligheten?? hvem vet?! Boka handler om en mor og datter, ektemannen ble fengslet for 3 år siden, og moren må virkelig kjempe for å forsørge seg og dattern sin.men hun syns ikke hun helt lykkes.dattern er bekymret for moren og prøver å ta saken i egne hender. og venninden til moren finner ut av hva dattern pønsker på.og ting skjer da og ingen av dem vet hva dem har satt igang.. Så finner moren kjærligheten igjen ,men uten å ane at dattern må lide for hennes lykke..

Dette er en virkelig rørende bok, og jeg hadde virkelig dratt i butikken og bestilt denne hvis du ikke har lest den!! den anbefaler jeg på det sterkeste.. tårene trilla på meg!! kommer til å lese den igjen!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenKirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H Hoel