Brukbar bok om sosiale medier med sterk fokus på blogging. Kanskje for sterk etter min mening. Samtidig gir boka en god oversikt over muligheter og fallgruber innen sosmed. Jackson har forresten en svært beundringsverdig penn - hun kunne skrevet om norsk landbrukspolitikk på femtitallet og fått meg nokså interessert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har endelig lest boka jeg og. Må innrømme at jeg var skeptisk da en blogger av Ida Jacksons format ga ut en bok med tittelen: Sosiale medier, hvordan ta over verden uten å gå ut av huset.

Derfor ble jeg gledelig overrasket. Synes boken er velskrevet, men mer enn det likte jeg at boken tar for seg utviklingen av bloggsamfunnet med mange konkrete henvisninger til norske (mest) bloggere. Liker også at boken tar for seg alt fra økonomi og opphavsrett til startkabler og gode tips om innhold. Spesielt godt likte jeg drøfting av begrep som digital dannelse.

Synes kanskje journalistikk og særlig objektivitetsbegrepet ble litt overflatisk behandlet. Her kan boken til Martin Eide: Hva er journalistikk, anbefales for utdypende lesing.

Men som innføring i sosiale medier generelt og blogg spesielt kan Jacksons bok anbefales! OGSÅ for lesere som ikke har som mål å ta over verden, men bare få en bedre forståelse av hvordan sosiale medier egentlig fungerer, og eventuelt tips om blogger som er verd å følge med på. God bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie