For en lykkelig dag for en bokelsker :)

I bruktbutikken idag fant jeg førsteutgaven til Knut Hamsun - Markens Grøde, den var i fin stand og jeg gav 5 kroner for den :)
Når jeg kom hjem lå det bokpakke i posten. "Summen av alle dagene" av Isabel Allende og "Pinnsvinets Eleganse" av Muriel Barbery. Kjøpt på tilbud for kr. 59,- pr. stk. To bøker som jeg hadde øverst på ønskelisten min og som jeg gleder meg stort til å lese.
Trenger ikke være dyrt å være bokelsker hvis man besøker bruktbutikken og handler når det er tilbud :)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Du har gjort et kjempekupp og jeg beklager at mitt forrige innlegg var litt "surt". Jeg har tenkt meg om og ser at du har vært meget heldig, og bruktbutikken har tapt noen kroner. Boken min er ikke mindre verdt fordi andre er heldige;)

Jeg har ikke lest den selv. Må kanskje kjøpe/ låne en nyere utgave da jeg er redd for å ødelegge den gamle.

Kos deg med bøkene:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har også en førsteutgave av Markens grøde stående i bokhylla. Hvis du har betalt 5 kr for din var det plutselig ikke så stas lenger:(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Førsteutgave av Markens grøde til 5 kroner? Er ikke noe slikt verdt mange tusen? (Er ikke boksamler selv)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg stusset også over prisen på 5 kroner. Boken lå sammen med mange gamle bøker og det var helt tilfeldig at jeg så den. Når jeg spurte om prisen så ble det ikke sett på hvilken bok det var, fikk bare beskjed om at alle de gamle bøkene kostet 5 kroner.
Inne i boken står det Gyldendalske Bokhandel 1917 og jeg vet at Markens Grøde ble utgitt i 1917, men skjønner nå at det ville vel være for godt til å være sant.
Jeg konkluderer med at det uansett er et tidlig eksemplar av boken jeg har og det syntes jeg er litt stas :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jo være bryet verdt å vise den til en boksamler med peiling. Hvem vet, kanskje har du virkelig vært heldig. Og fem kroner for Markens grøde er uansett et røverkjøp, uavhengig av utgave.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

denne ble solgt for 551 kr

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min utgave har rød rygg. Den ble gitt til bestefaren min av hans far. Han fikk den i 1920, men boken er utgitt i 1917.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det lurer jeg også på. Kanskje jeg må begynne å frekventere alminnelige bruktforretninger mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg med lesingen! Det er herlig å komme over slike kupp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing