Bokvennens julenøtter og snart Bokvennens romjulsnøtt har fått meg til å tenke tanken om at vi bokelskere/bokvenner må treffes i løpet av 2011.

Tid og sted er noe vi kan diskutere her. Først og fremst ser jeg for meg å invitere dere hit til forlagets hule i Universitetsgaten 14, Oslo. For de som ikke har anledning til dette og som ønsker at Bokvennen skal komme til ditt hjemsted så skal nok det også la seg gjøre.

Kjell K. har satt Henrik Ibsens samlede skuespill på dagsorden. Dette er noe Bokvennen setter pris på. Ved å søke på "Ibsen" på www.bokvennen.no så får du veldig mange gode treff.

Flere av dere setter pris på en god oversettelse. Ved flere anledninger så har vi hatt besøk av overesetttere og gjendiktere i forbindelse av lanseringer av nye bøker. Dette er noe vi vil fortsette med. Det hadde vært artig å fått en oversetter til å snakke om hvordan han/hun jobber med en utenlandsk tekst.

Dette er kun noen ideer jeg har tenkt ut. Kom gjerne med tips om hva dere ønsker dere i forbindelse med en Bokelsker/Bokvennen-treff!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Trivelig forslag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra at det også blir satt fokus på oversettere... Det er det sjelden jeg opplever. Oversettere gjør litt av en jobb, så det syns jeg er bra: )))

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Flott ide :) Det hadde vært utrolig gøy og spenndende :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica Carlsen