Jeg sier hva jeg mener om denne boka i bloggen min: http://lunacia.net/?p=2736

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har akkurat samme opplevelse som deg, det er virkelig en kamp å komme gjennom denne materien. Det er nakent, sårt, autentisk og til tider overraskende humoristisk, men likevel sliter jeg med å motivere meg til å lese videre, hver eneste kveld. Knausgård skriver til tider drivende godt, men det gir meg INGENTING.

Hvis dette prosjektet ikke hadde fått den absurde posisjonen det har fått i norsk litteraturedebatt de siste årene hadde jeg gitt meg etter de første 50 sidene og aldri viet prosjektet en tanke igjen. Jeg ser derfor heller ikke for meg at jeg kommer til å gi meg i kast med flere bind, men for all del, jeg skal vente med å konkludere til jeg har karret meg i mål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det holder med bind 1 for min del. Jeg synes han skriver godt, til tider svært godt, men det litterære prosjektet berører meg ikke i tilstrekkelig grad, og jeg synes det er flere etiske betenkeligheter ved det. Denne romanen minnet meg om tiden da jeg gikk på skolen, og det var andre som definerte hva som er pensum. Det føltes som en bok jeg måtte kjempe meg gjennom, og ikke fikk noe igjen for å ha lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

enig i alt du sier. ikke min type bok heller. den var et slit. gav meg naar den var halvlest...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaase