http://www.facebook.com/home.php?sk=group_147940585258710

Bli medlem i denne gruppen frå å prøve å få de til å produsere bøkene igjen. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det kan se ut som Damm skal gi ut denne serien i 2015 :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei!Det foreligger dessverre ingen planer om å utgi flere av Diana Gabaldons bøker på norsk. --Med vennlig hilsenThorhild BergCappelen Damm ASTelefon: +47 21 61 74 51Mobil: +47 452 79 992Sentralbord: +47 21 61 65 00E-post: thorhild.berg@cappelendamm.nowww.cappelendamm.no -----Opprinnelig melding-----Fra: Webmail Sendt: 25. august 2011 12:51Til: Berg, ThorhildEmne: VS: Diana gabaldon -----Opprinnelig melding----- Sendt: 25. august 2011 11:14Til: WebEmne: Diana gabaldon HeiJeg har lest de 4 første bøkene i outlander serien av Diana gabaldon(utgitt i 6 bøker på norsk) Har begynt på bok 5 på svensk siden jeg ikke kan se at den er gitt ut på norsk ennå. men fryktelig tungt å lese på svensk:( bok 6 finnes også på svensk og bok 7 kun på engelsk.Ho har gitt ut 3 bøker etter den siste dere har oversatt så jeg lurer på når vil de 3 bøkene komme på norsk? Mvh Karianne

Dette er mailen og svaret jeg fikk fra forlaget ang norsk utgivelse av de siste bøkene...

Ikke mye oppløftende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, jeg har også lest alle disse bøkene, utrolig bra bøker. Jeg har alle de 6 første bøkene på norsk, mens den 7. boka kun er kommet på svensk og engelsk. Begynte å lese den svenske som jeg kjøpte, men det ble ikke helt det samme, tungt å lese:-( Diana Gabaldon kommer ut med bok nr 8 i 2012 har jeg lest på hennes hjemmeside.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøv å sende de mail flere ganger. bare for å se om det er noen endringer. men det er detsverre samme svar hver gang jeg har spurt .. men en jeg kjenner, hun som laget den gruppen på facebook fikk melding av en av de som jobber i CappelenDam, hvor han sa at han hadde lagt merke til gruppen gjennom en person eller noe, og at han sa at de egentlig ikke skal bli produsert mer, fordi det ikke har vært nok etterspørst ellet de her i norge. Men han sa at hvis vi går i bokbuttiker å spør ofte etter de blir det stor etterspørsel etter de, og da kan det hende de blir produsert igjen :D så det er verdt å prøve :D Men jeg har tenkt å kjøpe resten på engelsk nå, har ventet så lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne diskusjonen er over 3 år gammel, men fant den når jeg søkte på Outlander bøkene på norsk. Jeg sendte de en Mail for et par uker siden og fikk dette svaret: "Det stemmer at vi har utgitt Diana Gabaldon-serien, i hvert fall det meste av den, to ganger.
Dessverre har vi ingenting i salg nå, for bøkene ble solgt i dagligvarehandelen, ikke i bokhandelen.
Imidlertid har også vi registrert at TV-serien er i gang, og vi planlegger å gjenutgi serien, men om det blir i 2015 eller senere, er ikke besluttet ennå."

Så da får vi håpe bøkene kommer på norsk igjen om ikke så altfor lenge. Ser på serien og lest første bok på engelsk, ønske man fikk tak i de på norsk, bra bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag