Denne passet bedre på lesebloggen min, lett og lys. Fint...jeg får plass til bare en rad, og gjorde den derfor smalere, 190 satte jeg. (På den andre bloggen bruker jeg fortsatt den brune, den passer der).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Den ser flott ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for jobben, du syntes den passet bedre inn i bakgrunnsfargene ja, he,he...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, fordelen med den hylletypen er at hyllesidene har nøytral farge, og skyggen inne i hyllene er gjennomsiktig, slik at den passer inn selv når bakgrunnen ikke er hvit.

Aina Nesmoen hjalp til med hylledesign.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra med web-samarbeid ja. Ser litt på de andre alternativene som begynner å materialisere seg, "leser nå", "skal lese" "tegneserier" osv...prøvde et par, men de lot seg ikke legge til som en tilleggs-liste...dvs alt gikk i en sammenhengende liste, selv om jeg skrev "Bøker jeg leser nå" over, så kom det som forlengelse på listen "Bøker jeg har lest"...dette er kanskje noe som er under arbeid...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, mener du at du har prøvd å legge inn to koder etter hverandre?

Dette har jeg ikke testet før nå, koden er kun ment å brukes én gang på en webside, nemlig. Det får litt uforutsette konsekvenser å bruke den flere steder på samme side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg la inn to ulike gadget ja,.. to ulike koder.. i blogger. Og passet på at det var mellomrom i mellom. (Javascript)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi Holtan