Styr unna, det finnes så utrolig mye ny bra litteratur om hunden, se canis.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig med deg. Disse treningsmetodene er utdaterte og baserer seg ikke på det vi vet i dag om hundens psykologi og atferd. Men så er jo boken gammel og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, men mange som går kurs hos han enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har han ikke endret litt syn på hundetrening siden denne boken kom ut, da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan godt hende, men jeg snakket med noen som hadde gått kurs (og var fornøyd) og ut i fra det de fortalte er kursene fortsatt litt mer preget av "sjefstankegangen" enn den lederfilosofien jeg føler ligger bak hundetrening som utelukkende er basert på positiv forsterkning. Passer kanskje godt for noen og sikkert mye å lære om du vil mye i sammen med hunden din, men jeg tror også at det du lærer kan brukes feil. Og at det for den jevne familiehund og eier kanskje er like greit å holde seg til positive metoder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, da høres det ut som at han fortsatt driver med en treningsfilosofi som jeg nok ikke er HELT enig i gitt ;) Men jeg mener at det er lurt å hente litt informasjon fra mange hold, slik at man får et mer nyansert syn på trening og hundeatferd osv. På den måten kan man lettere velge treningsmetoder som passer best for en selv. Jeg er glad for at jeg har lest Du er sjefen, selv om jeg ikke vil bruke treningsmetodene selv, for det er interessant å lese hvordan andre ser på hundetrening og hvordan man kan tenke så veldig forskjellig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand