Noen artige beskrivelser og eksempler, men alt i alt ingen spesielt vellykket oppfølger til "Kjøpt og underbetalt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes tvert om at dette er en fremragende bok i skikkelig wallraffsk ånd. Ehrenreich gjør seg om til arbeidsledig dame med PR-erfaring. Helt suverent dykker hun inn i det som tilbys skrivebordsarbeidere på jakt etter jobb. Som kvinne må hun også oppdatere utseendet sitt, hun må selvsagt skjule sin faktiske alder, for erfaring er ikke etterspurt vare. ("Samtidig som arbeidserfaring akkumuleres, mister den sin verdi." Noe å tenke på?)

En bok med mye humor, samtidig som man fanges av panikken blant mennesker som er klart ressurssterke, og likevel kjørt helt ut på sidelinjen av den pågående finanskrisen. I USA er situasjonen for arbeidsledige desperat, siden de står uten helseforsikring og er helt overlatt til seg selv om de blir syke. Til overmål coaches de til å tro at det er deres egen feil at de er arbeidsledige. Alt som skjer med deg her i livet, er som kjent din egen feil!

En sterk og gjennomført avsløring av kapitalismens vesen. Wallraff ville frydet seg, for bedre kan det ikke gjøres!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så enig så enig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen