Heisann. Jeg er på utkikk etter en faktabok/leksikon om Storbritannia på 1800-tallet. En bok om aristokrati, adelen, tvangsekteskap osv. Jeg skal gjøre en oppgave om Storbritannia på 1800-tallet, men finner svært lite på nettet på norsk om noe annet enn Storbritannias dominerende handels- og sjømakt i verden, med et imperium som strakte seg over en tredjedel av kloden.

Jeg er rett og slett ute etter info om adelsfolket på denne tiden. Moten, rikdom, hus og eiendom og giftemål. Vet dere om noen bøker jeg kan finne dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Noe sånt som denne, kanskje?: Upstairs and Downstairs. Life in an English Country House - den er fra 1998, men det ser ut til at den fortsatt er å få tak i på amazon.co.uk. OG hvis du følger boken over til amazon, så får du opp nitten sider med tips om tilsvarende eller beslektede bøker... Her: amazon.co.uk-søkeresultatet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du hver innom snl.no og sjekket. Vet om en bok vi hadde på skolen om de sakene der, men navnet er borte =S Om jeg kommer på det eller finner boka(kremt ble aldri innlevert ;P ) så skal jeg si ifra med en gang ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAva