Hehehehehe, vit da at du ikke er alene-! finn trøst i vårt samvelde! Vissheten om tidens begrensning er noe enhver dedikert bokelsker burde ha erkjent for å gjøre seg den tittelen verdig. Det er alt for mye å lese, selv av det gode. Og akk, hvor bittersøt den tanken er: man har både mye å se frem til og mye man kommer til å gå glipp av. Hva skal man velge? hvor skal man angripe først?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter at jeg fant bokelskere.no har jeg blitt en helt annen leser enn før. Nå lever jeg fullt og helt etter innfallsmetoden.. Krimboken jeg kjøpte i sommer er fremdeles bare halvlest, men jeg har funnet fram til og lest utrolig mange godbiter gjennom å ta til meg andre bokelskeres anbefalinger!

Tidligere i kveld fikk jeg plutselig lyst til å lese Waiting for Godot, så da gjorde jeg det. Og nå er jeg plutselig i gang med Elektra.. Ikke visste jeg at kvelden/natten skulle tilbringes slik, men fornøyelig, det er det ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje Sivertsen