Det er ganske frustrerende stadig vekk å bli påminnet om alt en ikke har, men selvsagt burde ha, lest! Samtidig; jeg er alltid åpen for en utfordring og listen din er full av klassiske verker jeg gjerne setter tennene i!

Here is the hard and (for me) unpleasant truth... Disse bøkene har jeg lest:

  • Bibelen (jeg har dessverre bare lest deler av den)..
  • Iliaden
  • Odysseen
  • Kong Oidipus
  • Æsops fabler
  • Tusen og en natt (hele samlingen, for mange år siden…)
  • Edda

Puh; takk for listen, du har fått meg til å (igjen!!!) innse at det er så alt for mange bøker å lese, men dessverre alt for lite tid… I det minste er Elektra av Sofokles funnet fram, så det er mulig det er håp for meg også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Verden er nå engang sånn: Det er mange steder man burde sett, mye musikk man burde hørt, mange filmer man burde fått med seg, mange mennesker man burde blitt kjent med ... men hver enkelt av oss har bare en viss tid til rådighet og får ta høyde for det. Jeg har ikke tenkt å gremme meg over alt jeg har gått glipp av, tvert imot: Jeg fryder meg over alt jeg har fått med meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hehehehehe, vit da at du ikke er alene-! finn trøst i vårt samvelde! Vissheten om tidens begrensning er noe enhver dedikert bokelsker burde ha erkjent for å gjøre seg den tittelen verdig. Det er alt for mye å lese, selv av det gode. Og akk, hvor bittersøt den tanken er: man har både mye å se frem til og mye man kommer til å gå glipp av. Hva skal man velge? hvor skal man angripe først?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter at jeg fant bokelskere.no har jeg blitt en helt annen leser enn før. Nå lever jeg fullt og helt etter innfallsmetoden.. Krimboken jeg kjøpte i sommer er fremdeles bare halvlest, men jeg har funnet fram til og lest utrolig mange godbiter gjennom å ta til meg andre bokelskeres anbefalinger!

Tidligere i kveld fikk jeg plutselig lyst til å lese Waiting for Godot, så da gjorde jeg det. Og nå er jeg plutselig i gang med Elektra.. Ikke visste jeg at kvelden/natten skulle tilbringes slik, men fornøyelig, det er det ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila