Eg har arbeidd så mykje med språk, litteratur, kunst, mytologi og historie i antikkens Hellas at det var interessant å lese ei relativt kortfatta framstilling av Hellas etter 324 og fram til i dag. Etter kvart blir forholda kompliserte, med frigjering frå tyrkarane og borgarkrig og junta, og det er godt å ha ei bok om dette. Forfatatren trekkjer linjer og loser oss gjennom turbulente tider. Boka kjøpte eg i Tessaloniki; det var artig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Rundt rekna er vel svaret nei, kanskje. Det er nok det klassiske som dominerer hos meg, men hyllene mine er så unge enno at dei ikkje gir noko bilete av det som eg har arbeidd med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn Hjortland