Veldig sliten og redd av denne boka. Begynte plutselig å tenke veldig på hvordan jeg selv forholdt meg til mine nærmeste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Meget bra skildring av <<et forstyrret kvinnesyn>>. Nesten så jeg følte meg fysisk dårlig av hvordan hovedpersonen tenker, ter seg og forholder seg til andre mennesker..Hun eier verken medfølelse eller noen slags form for omsorgsfølelse. Ganske sterk lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en skummel og ekkel bok. Det var som å lese tankene til en kvinne, og det er ikke noe man vil gjøre, det som gjør det ennå værre er at denne kvinnen er psykopat. Hun eier ikke empati, er narsissist og manipulerende, det gjør vondt å leve seg inn i boka.

Boka er veldig bra, men den er slitsom å lese, mer slitsom enn jeg hadde trodd. Dette er nok ikke en bok for alle, men ønsker du ett lite innblikk inn i hjernen til en kvinnelig psykopat ville jeg prøvd denne boka. Jeg leste den, men jeg er ikke helt sikker på om jeg er glad for det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim