Jeg har nå såvidt begynt på denne boken og jeg har i grunnen gledet meg til å lese den i og med at jeg likte FOrtellernes marked godt og prost Gotvin er jo med der også. Men det som er litt kjedelig med Nygårdshaug er at selv om man liker bøkene godt er det litt slitsomt å lese dem på grunn av at han har veldig lange setninger i bøkene sine. Han setter ikke punktum så ofte, derfor blir det litt slitsomt å lese dem synes jeg. Håper likevel at denne boka er bra når jeg får "stilt meg mer inn" på hans skrivestil og kommer skikkelig inn i den. Andre som har noen meninger om dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da ble jeg ferdig. Den utfordrer leseren, her finner vi geometri og andre matematiske fenomen, teologi og annen åndelighet, samt arkeologi. Innimellom ler man høyt, boka er kanskje litt lang, men han greier stort sett å holde leseren i ånde. Flere betraktninger i bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, en på mange måter slitsom bok, men verdt strevet. Jeg likte den veldig godt, kanskje nettopp fordi den krever litt av leseren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kommer til å avslutte denne boka i dag. Skjønner hva du mener, men det er en underholdende bok, og verdt å holde ut. Har nok likt andre bøker av han bedre, men det er mye fint her. Kommer tilbake til saken senere dag, når den er utlest :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg også endelig ferdig.... ble ikke lest så mye i jula gitt... Den var absolutt verdt å lese :) Selv om noen av begrepene gikk litt over hodet på meg. Det tok litt tid å komme inn i Nygårdshaug skrivestil, men når man har lest litt går det av seg selv det også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma