MILF handler om kvinner på Frogner som fikk barn altfor tidlig og popper sykt mange reseptpiller og er rett og slett patetiske. Jeg leste Bohwims Frognerfitter for noen år siden og den handlet om jenter på Frogner som driver og puler alle og en hver, får barn de ikke klarer å ta seg av og snorter coke til middag og kvelds, og den var langt i fra bra, men i hvertfall underholdende. Nå da jeg leste MILF følte jeg bare at jeg fikk bekreftet det jeg mistenkte etter å ha lest Frognerfitter: at Alexia Bohwim bare skriver om sitt eget miljø. MILF er bare Frognerfitter som har blitt eldre, og dette er absolutt ikke å eldes med stil. Styr unna, les heller Frognerfitter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Leste Frognerfitter da den kom, mye pga tittelen. Syens den boka var ekstremt usammenghengende, meningsløs og veldig overflatisk.

MILF er en slags fortsettelse og ikke på langt nær usammenhengende synes jeg. Det sterkt destruktive fra Frognerfitter er tona ned og hovedpersonen i MILF viser følelser. Hun har jo blant annet en niese hun er veldig glad i. Dette er en stor utvikling ifht Frognerfitter.

Teorien om å ikke drikke alkohol fordi det blir man tjukk av men isteden bruke piller i alle størrelser og av alle slag er interessant. Kvinner nær 40 som er så redde for å legge på seg som hovedpersonen i MILF burde kanskje gå litt dypere i seg sjøl enn hva denne hovedpersonen gjør?

Overflatisk, men samtidig litt dypere enn Frognerfitter. Skumma gjennom den på to kvelder. Blei ikke irritert over å ha kasta bort tida mi denne gangen. Den lette formen passa sinnstemningen min akkurat nå.

Allikevel: Jeg håper ikke det blir en bok nr 3. Nå er det nok overflatiskhet fra Frogner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

MILF, Frognerfitter, Pornopung ... Bøkene kan være så dårlige de vil, spiller ingen rolle, sex selger. Fordi vi vil ha det. Snakket med en som kjente redaktøren til Langelands "Wonderboy". Forfatteren fikk beskjed om å skrive inn mer sex. Sånn er livet: Sex, drugs and rock'n roll.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunella