Jeg besøkte noen bokhandlere i går, tenkte kjøpe noen bøker , som jeg husker en del ungdommer leste for noen få år siden. Min sønn på 10 år , ønsker seg grøsserbøker. Men disse grøsserne trykket de ikke flere av dessverre. Noen tips om hva jeg da kan kjøpe.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jeg har vært med på å skrive to grøssere for barn mellom 10-12: Loftet og Byttingen. Vi har fått tilbakemeldinger om at gutter liker disse godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

wow , så bra da. Skal sjekke ut disse . Takk for tipset , kjære forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har tre forskjellige anbefalinger, alle er lettleste og består av flere kortere fortellinger. Likte disse svært godt selv da jeg var på den alderen, og fikk noen skikkelig gode grøss.

Den røde døds maske
De tre skjeletters øy
13 fantastiske forbrytelser

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan anbefale Landet bak landet av Holter og Jacobsen. Lesenivå 10-14 og ganske skummel til tider. Og den gir gjerne litt entusiasme for historiefaget også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er han allerede litt opptatt av også . Norsk historie , og grøss. !!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm... 10 år og interesert i historie og grøss? Kanskje du skulle ta en liten sjanse og se om ikke denne kunne slå ann også? Mer om boka fra forlaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk, den slo ann hos mor også den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips. sitter å sjekker ut på nettet (orker ikke gå ut, for kaldt!. ) Landet bak landet høres spennende ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du kan få dem i brukt butikker :) Men kom til og tenke på den serien som heter noe med Animorphs. Har ikke selv lest dem, men har på fornemmelsen at det er samme målgruppe. Men det må noen av dem her inne som har lest dem vite :)

Ellers hva med Det gyldne Kompasset. Passer ikke den for gutter også da. Spørr du meg :) Selvom det ikke akkurat er grøss :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skal sjekke ut på bruktbutikker. Det må være nokså lettlest, ikke for mange vanskelige ord.Det gyldne Kompasset, skal lese litt om boka, takk for tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er også Blekkhjerte. Den er også ganske lettlest :) Men som sakt heller ikke Grøss, men fantasy :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blekkhjerte ja, den har jeg sjekket ut. Noen som har hørt om en bok , som har kommet ut for barn nå, heter Dukken.? Husker ikke forfatternavnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rart at de ikke har trykket disse bøkene i nye opplag. Jeg opplever stadig at folk spør etter dem.
Noen av dem har jeg liggende på Til salgs-lista mi (det er egentlig min sønns bøker). Men egentlig vet jeg ikke om det er så lurt å kvitte seg med dem, siden de på en måte er blitt så "sjeldne".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,Grøsserne var en fantastisk bokserie. Det var de bøkene som skrudde opp leselysten mange hakk. Så R.L Stine skal ha en stor takk til det. Er også overrasket over at den serien ikke har kommet ut på nytt. Disse bøkene var kjempepopulære på 90 tallet og jeg var helt hekta. Har fortsatt den samlingen den dag i dag. De er hellige for meg. Men syns de burde bli trykket på nytt igjen til dagens ungdom for det var en super serie! R.L Stine som skrev bøkene har solgt flere bøker enn J.K Rowling og Stephenie Meyer, så jeg syns at det er rart at bøkene hans ikke er mer kjent enn det de er her til lands.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei , disse ville jeg spart på Norah. spesielt nå når de ikke trykkes lenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, derfor er jeg litt avventende...
Har hatt flere henvendelser fra noen som vil kjøpe. De er like fine, som nye. Sønnen min behandlet dem pent da han leste dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen