Jeg har lagd en eksperimentell løsning for å legge bøker fra din egen boksamling på blogger som ikke tillater kjøring av javascript, som f.eks wordpress og posterous.

Hadde vært takknemlig om en modig sjel ville teste dette ut: http://bokelskere.no/widgets/ Velg kodealternativ 2.

Jeg har fikset en feil som gjelder bredden på widgeten som noen allerede bruker på blogspot. Den oppgitte bredden på bokhylle var underrapportert med det resultat at om noen nå har fått "usynlige" bøker.

For å fikse dette kan du hente en ny kodesnutt fra http://bokelskere.no/widgets/, det første kodealternativet. Det oppgir nå korrekt bredde.

Vi har ennå en kjent feil som kapper omslag i to på Internet Explorer 8. Har ennå ikke funnet ut hva som forårsaker den. *(Oppdatering: dette er nå fikset.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Vet ikke om et er til hjelp, men jeg fikk opp kodealternativ 1 på min wordpress/hjemmehosta' blogg (hva er godt norsk for dette?).

Noen andre sa ett eller annet om mahogny-hylla, og jeg sier meg enig at den godt kan gjøres enklere så fort du får orden på koden... Blyantstrekminimalisme? Eller bare bildegalleri som "aktive brukere"-oversikten her på siden...

Fortsett uansett med det gode arbeidet:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, nyttig å vite.

Det er tydeligvis en forskjell i sikkerhetsreglene når det gjelder wordpressinstallasjoner man setter opp selv og dem som er hostet av andre.

Jeg ser at mahognyhylla ikke passer overalt, og i dag har det kommet et nytt alternativ - sjekk det ut! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fungerer ikke på wordpress.com, da de gjør om iframes til linker. Det av samme grunn som at de ikke støtter javascript..sikkerhet. Det funker derimot veldig greit på wordpress bloggen jeg hoster selv.

En mulig løsning på dette kan være å lage en RSS-feed for så å legge inn RSS-feed widget på bloggen. Det er ikke sikkert man får til bokhylle designet, men man får hvertfall en liste med bøker/omslagsbilder..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser dette nå, det var litt dumt. (Jeg var overbevist om at det måtte gå an å legge til en iframe i wordpress uten å måtte stå på hodet først.)

Det virket i alle fall på posterous! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du forklare det litt enklere for en amatør som meg? Jeg har wordpress også. Mener du at jeg skal lime inn koden under RSS feed greia som jeg finner på widget?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, du kan ikke bruke bokhyllene som rss-feed.

Selv om jeg hadde mekket til en rss-feed av bokhyller, så hadde dette ikke blitt til annet enn rene tekstlister i wordpress.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kompliserte greier wordpress er da i forskjell til de andre bloggene. Har jo prøvd meg på blogspot og andre blogger, men er så forelsket i wordpress at jeg gir ikke slipp på det:) Håper jeg kan finne en løsning å vise omslagene av bøkene man leser på et annet vis, men jeg vet ikke hvordan. Er ikke så veldig teknisk av meg og er misunnelig på de som kan det med å lage hjemmeside fra bunnen av, men jeg vet jeg ikke har tålmodighet til det:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, man må da ha et RSS-feed. Det finnes ikke på bokelskere.no såvidt jeg har klart å se..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:( Håper det blir en løsning på dette. Liker slike design og småtteri å pusle med, men kjipt å ikke få det til. Jeg vet ikke en gang hvordan man skal vise bare omslagene på bøkene heller som en annen løsning. Håper jeg blir klokere på dette etter hvert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg limer inn koden i widgetboksen som det står tekst, når jeg limer den inn og når jeg skal lagre den koden, så blir den boksen tom. Koden forsvinner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde det nå isted og det blir fremdeles false:( (wordpress)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagen