Jeg siterte fra en bok nettopp, og sitatet gikk fra nederst på en side (17) og litt på neste side (18), men dette fikk jeg ikke skrevet inn, det gikk an å skrive bare ett sidetall, prøvde både med komma og og...(Det stod rett isbn på den bokutgaven jeg brukte, men den hadde ikke rett årstall i redigeringen, fant ikke at jeg kunne endre det. (isbn 91-46-15234-2 )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg synes det bør være greit å oppgi det sidetallet sitatet begynner på. Sidetallet er vel primært for at andre skal kunne finne det igjen i boka. Og det skal det vel fint gå ann om man oppgir startsiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, du har kanskje rett i det. Nå oppga visst jeg den siste siden, for det var flest linjer på den. Men jeg synes det var logisk tenkt det du foreslår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det å oppgi sidetallet er valgfritt, er det ikke?:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, ser det...men jeg er litt pedantisk, he,he...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her, får det litt vondt når ting ikke er som det skal. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt