Torsdag 9. desember kl. 1600 Kverneland Gratis Arrangør: Tsjekkias ambassade

I forbindelse med utgivelsen av antologien Norsk inspirasjon - Samfunnskultur i tsjekkisk-norsk dialog Norsk inspirasjon - Samfunnskultur i tsjekkisk-norsk dialog inviterer den Tsjekkiske ambassaden norsk-tsjekkisk ettermiddag på Litteraturhuset. Prosjektet realiserers i helhet av Stiftelsen for det sivile samfunnets utvikling og Den norske Helsingforskomité.

Boken er gratis og vil bli delt ut under arrangementet. Boken skal fremme utvikling av forbindelser mellom Tsjekkia og Norge i det sivile liv og få større konsekvenser på det kulturelle området og på tvers av samfunnslivet.

Representert i boken er blant annet Thomas Hylland Eriksen, Tomas Espedal og Janne Haaland Matlary.

Her finner du intervjuet "Sentraleuropeisk litteratur er urovekkende og magisk..." med forlagsekteparet Gunnar R. Totland og Elisabeth Skjervum Hole. De står bak forlagshuset Bokvennen, Vidarforlaget og Transit som blant annet utgir tidsskriftene Bokvennen Litterært Magasin og Personae.

Bokvennens litterære bidrag står Andreas Engh Seland for. Hans novelle Andre kjærlighet fra antologien Løsrivelse er med i denne boken.

I panelet sitter Kristin Kilsti (sjefsredaktør av Norsk inspirasjon og blant annet oversetter av Jachym Topols romaner, Birgitte Brekke, Jarka Vrbová, Michal Konůpek, Gunnar Totland (forlegger av Bokvennen, Vidarforlaget og Transit.

Til opplysning vil Bokvennens utgivelser av Jachym Topol sine bøker: Gjennom et kaldt land, Å gurgle tjære og Nattarbeid være til salgs hos Tanum Litteraturhuset.

Velkommen skal du være!

Ps. selv om dette er på svært kort varsel så hadde det vært stas og sett en bokelsker og hatt en prat etter arrangementet.

Fred for Bokvennen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det hadde vært flott å være med på, men som du sier det er kort varsel. Er i nabolandet på den tiden, men hadde vært stas å "prekas" (som vi sier på denne kanten av landet) og diskutert bøker live. :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med en bokelsker/bokvennen-treff over nyttår?

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det hørtes kjekt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det høres bra ut! Da er jeg hjemme i Norge igjen, også. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok mange som er positive til det skal du se. :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora Fjelli