jeg fikk til 2 i bredden på min blogspot, men jeg måtte forandre litt på utformingen av bloggmalen for sånn som utseendet på min blogg var ble det for liten plass til det. så det kan hende du får det til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, det er vel blogspot jeg har, kikket på din. Ser ut som du har fått midtpartiet smalere da; og har gjort en annen design/layout på bloggen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg gikk inn og byttet etter at jeg la inn bokhylla for å få den bred nok til at bøkene skulle vises

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, tror ikke det går på min...da vil mye bli rotet til. Men jeg kan ha bokhyllen i midten som en post, med tre ved siden av hverandre. Men det er jo bedre å ha den synlig i margen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utseendet vil nok forandre seg litt, men trenger ikke bli mye.... jeg forandret bare på hvordan de forskjellige boksene skulle ligge

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg kan gjøre det på Layout i et par andre blogger, men ikke bokbloggen, den kan ikke endre layout når jeg har den spesielle template jeg har. Prøvde det, men den kan ikke endres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleser