Hurra, jeg vant visst! Takk til Joakim som gjorde meg oppmerksom på det ;) Har bestemt meg for essaysamlingen Over alle tinder – Goethe og Faust, den må jo passe perfekt nå som leseselskapet jeg er medlem av skal fordype seg i Faust. Tusen takk for denne flotte førjulsgaven!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk til Joakim. Beklager hvis jeg glemte å sende deg en melding før jeg publiserte deg som vinner. Bøkene som dere har vunnet ligger klare for posting. Etter at julenøttene har lagt seg 24. desember, kan dere i løpet av julen få litt info om de bøkene som var med i julekalenderen.

Lykke til med både Faust og Goethe!

Fred

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora Fjelli