Nå har jeg lest Freedom. Bra bok, til tider absolutt veldig bra - språket, humoren, grepet om karakterene, men jeg ble vel ikke like overveldet som av The Corrections, dessverre. Ikke akkurat skuffet, for det skulle noe til å overgå den. Men. Hva sier dere andre som har lest begge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er enig. Men jeg leste den oversatte utgaven...den er kanskje ikke så godt oversatt, for jeg syntes ikke det språklige var spesielt imponerende... Kanskje det som gjorde at karakterene ikke trådte frem så autentiske for meg. Leste du den engelske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Vil absolutt anbefale å lese Franzen på engelsk! Litt krevende språk, men verd det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal snart ta fatt på denne, har den i lyd på engelsk, og i papir, også engelsk. Jeg har også kjøpt Corrections, men jeg tror jeg tar Freedom først...Heldigvis er den kommet øverst på prioriteringslisten min nå...må bare lese den tredje boken i en trilogi jeg holder på med. (Dumt å putte noe annet imellom, før trilogien er fullført.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda A