Hei alle bokvenner/bokelskere!

En av mine medarbeidere trakk Anja E. ut av min ulltopp. Gratulerer! Du kan fritt velge mellom titler fra Bokvennen, Vidarforlaget og Transit.

Dagen julenøtt:

Jachym Topol har tre utgivelser hos Bokvennen. Hvilke tre titler er jeg ute etter?

Send ditt svar som en privat melding til meg!

Fred

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hurra, jeg vant visst! Takk til Joakim som gjorde meg oppmerksom på det ;) Har bestemt meg for essaysamlingen Over alle tinder – Goethe og Faust, den må jo passe perfekt nå som leseselskapet jeg er medlem av skal fordype seg i Faust. Tusen takk for denne flotte førjulsgaven!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk til Joakim. Beklager hvis jeg glemte å sende deg en melding før jeg publiserte deg som vinner. Bøkene som dere har vunnet ligger klare for posting. Etter at julenøttene har lagt seg 24. desember, kan dere i løpet av julen få litt info om de bøkene som var med i julekalenderen.

Lykke til med både Faust og Goethe!

Fred

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er både imponert og glad for alle svarene som strømmer inn på min epost daglig fra dere bokelskere!

Fred

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det blir rene spennningsmomentet i hverdagen disse julenøttene, så de setter jeg stor pris på! Og alene er jeg nok ikke om det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er godt det ikke er noen som er allergiske mot mine julenøtter enn så lenge. Takker for gode tilbakemeldinger.

Spørsmålene pønsker jeg ut på bussen på vei til kontoret. Godt å få brukt de få grå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora Fjelli