Noen som har både lest boka og sett filmen ? Bør jeg lese boken først her.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har lest boka, men ikke sett filmen. Jeg orker som regel ikke å lese bøker etter at jeg har sett dem filmatisert.:))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo veldig opp til hva jeg vil. Jeg har av og til bare sett film uten og ha lest boka etterpå. Det er nesten opp til hver enkel person. Jeg har lest boka og ikke sett film enda, men skal. Kanskje lese boka først?Jeg lover den er utrolig bra:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det vil være best å lese boka først, da hele poenget med denne avsløres og utbroderes for at enhver skal fatte det ved enden av filmen. Det vil kanskje ikke være like givende å lese boka til slutt. Selv leste jeg boka først og så filmen etterpå, og likte begge. Men det skal sies at filmen ble sett veldig lenge etter at boka ble lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med deg. Leste først, og så filmen ganke lenge etterpå..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid lurt å lese boken først ja...er ikke så veldig Coelho-tilhenger jeg, men denne ser jeg (subjektivt) på som hans beste (Av de 5-6 jeg har lest)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok , takk for tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine