Gjør din julehandel rett fra forlagets hyller!

Den store responsen som dere bokelskere har vist, har gjort at jeg lar kontoret hvile dennne uka og har bestemt meg for å åpne dørene for en unik handel hos oss.

Bokvennen, Vidarforlaget og Transit har den glede å invitere til en hyggelig handel av bøker som vil glede store og små!

Stort utvalg av norsk og oversatt skjønnlitteratur, essays, filosofi, klassisk barne- og ungdomslitteratur.

Litterære godbiter til lave priser. Maks rabatt på årets titler.

Hva med å gi bort et gaveabonnement til jul?

Tidsskriftene Bokvennen Litterært Magasin og Personae har høstet priser og rosende omtale de siste årene - her har du muligheten til å handel nummerne du gikk glipp av, og kanskje finne en perfekt og uventet gave.

Skulle det bli tomt på salgsbordet, så går jeg ned i kjelleren og ser etter om det er mer godsaker!

Kaffen står klar!

Velkommen skal du være!

Ps.

For dere som ikke har anledning til å ta turen til oss i løpet av denne uka: Send en bestilling på bøker til meg privat. Backlistepriser: innbundet: Maks 99,- pocket: Maks 49,- Tidligere numre av Bokvennen Litterært Magasin: Maks 49,- Tidligere numre av Personae: Maks 49,- Porto kommer i tillegg.

Vi snakkes over en kopp kaffe!

Fred for Bokvennen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hva er backlistepriser?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det betyr at jeg er snillere på prisen ettersom de ikke er bundet til fastprisordningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott. Betyr det at "Den glemte hagen" for eks koster kun kr 99,- innbundet? Kan jeg bestille av deg på mail her?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den glemte hagen koster 100,- pluss porto. Du bestemmer selv hvilket omslag du vil ha. Den rosa eller den med den litt barnaktige tegningen på omslaget. Det samme gjelder Lille Lord Fauntleroy. Nytt eller eldre omslag. Samme pris. En liten prinsesse er helt ny av året og er derfor til fullpris.

Fred

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For et strålende tilbud!
Ang. bestilling - kan vi bestille blant alle bøkene eller er det spesielle bøker som er på dette førjulssalget?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt som er tilgjengelig hos oss er til salgs. Hvis dette er noe dere liker så lar jeg tilbudet vare fram til jul. Men med tanke på å sende pakker i posten, så har vel Posten sagt at 16. desember er en gylden dato for å sende for at man rekker fram til jul.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan være noen titler som du får beskjed om via nettet er utsolgt. Disse kan det være et eller annet eksemplar av i hyllene våre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora FjelliHallgrim Barlaup